5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de cherrytomaten door de helft.
Voeg het bouillonblokje, de spaghetti, ui en de cherrytomaten samen met het water in een pan en breng deze aan de kook.
- Laat het geheel 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
Voeg de Iglo Spinazie Fijn Gehakt toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen.
- Roer regelmatig en laat het geheel nog 5 minuten koken.
- Serveer direct. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 750gr
350 gram
Spaghetti
100 gram
pecorino
20
cherry tomaatjes
1
ui
2 teentjes
knoflook
800 ml
water
10 gram
verse basilicum
1
blokje groentebouillon
Italiaanse kruiden, naar smaak
Zout en peper, naar smaak