Pasta met Spinazie en pecorino

one pot pasta
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de cherrytomaten door de helft.
  2. Voeg het bouillonblokje, de spaghetti, ui en de cherrytomaten samen met het water in een pan en breng deze aan de kook.

  3. Laat het geheel 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
  4. Voeg de Iglo Spinazie Fijn Gehakt toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen.

  5. Roer regelmatig en laat het geheel nog 5 minuten koken.
  6. Serveer direct. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Spinazie Fijn Gehakt 750gr
350 gram  
Spaghetti
100 gram 
pecorino
20 
cherry tomaatjes
1 
ui
2 teentjes 
knoflook
800 ml 
water
10 gram 
verse basilicum
1 
blokje groentebouillon
Italiaanse kruiden, naar smaak
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden