10 min.
voorbereidingstijd
40 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de pasta zoals omschreven op de verpakking. Laat deze vervolgens uitlekken.
Pel en snipper de ui in fijne stukjes. Bak ze in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg vervolgens ook de spinazie toe en breng dit aan de kook. Vergeet niet om af en toe te roeren.
- Meng de pasta en spinazie door elkaar. Vul een met boter ingevette ovenschaal (of meerdere kleine ovenschalen) met het mengsel.
Meng de eieren met de melk en crème fraîche breng op smaak met een snufje zout, peper en nootmuskaat toe. Roer als laatst ook de kaas erdoor. Giet dit over de ovenschotel.
Zet de ovenschotel in het midden van de oven en laat dit gedurende 20-30 minuten bakken. Als het eiermengsel gestold is, is de pasta klaar. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
300 gram
pasta (bijvoorbeeld vlinderpasta)
1
ui
4
eieren
150 gram
crème fraîche
100 gram
geraspte kaas (bijvoorbeeld Emmentaler)
125 ml
melk
25 gram
boter
2 el
olijfolie
1 tl
nootmuskaat
2 el
Italiaanse kruiden
Zout en peper, naar smaak