5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Kook de pasta in licht gezouten water gaar volgens instructies op de verpakking.
- De de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Snijd de salami in kleine stukjes en bak deze in een pan zodat ze krokant worden. Voeg ook de ui snippers toe en bak deze mee tot ze glazig zien.
- Giet de gekookte pasta af en voeg de spinazie, ui en salami toe. Meng dit goed en breng op smaak met een snufje zout en peper.
- Serveer de pasta op diepe borden. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1,5 verpakking
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
400 gram pasta
200 gram
salami
70 gram
ui (gesnipperd)
Zout en peper, naar smaak