5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Snelle pasta met spinazieroomsaus, vleesballetjes en kerstomaatjes. Een heerlijke combinatie, geliefd bij iedereen!
Bereiding
Doe de diepgevroren spinazie à la crème in een pan en laat afgedekt koken op een middelhoog vuur. Laat ca. 2 minuten koken, roer regelmatig.
- Kook ondertussen de tagliatelle in gezouten water. Gaar deze volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de worsten open en haal het gehakt er uit. Vervolgens vorm je er balletjes van en haal je ze door de sesamzaadjes. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes daarin op een middelhoog vuur ca. 6 minuten bruin.
- Giet de groentebouillon en slagroom bij de spinazie, roer en laat ca. 2 minuten sudderen.
Was de tomaten en halveer deze. Verhit vervolgens de boter in een kleine pan. Bak daarin de tomaten ca. 2 minuten.
Breng de spinaziesaus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Strooi de geraspte kaas over de pasta met spinaziesaus, gehaktballetjes en tomaten en dien op.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
3
verse braadworsten (van elk 100 gram)
250 gram
tagliatelle
120 gram
kerstomaatjes
150 ml
groentebouillon
1
el boter
80 ml
slagroom
25 gram
geraspte Parmezaanse kaas
1 tl
nootmuskaat
2 el
plantaardige olie
50 gram
sesamzaadjes
Zout en peper, naar smaak