5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
- Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de vegetarische kipreepjes ook 1 minuut mee.
- Doe de diepgevroren bladspinazie in een pan en verwarm op een laag vuur met 2 eetlepels water met de deksel op de pan. Regelmatig roeren.
- Roer de kookroom door het spinaziemengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
- Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!
Ingrediënten
1 verpakking
150 gram
tagliatelle
150g
gerookte kipreepjes
1
ui
2
teentjes knoflook
200 ml
(light)
kookroom
75 gram
geraspte belegen of Parmezaanse kaas
2 el
plantaardige olie
1 tl
paprikapoeder
Zout en peper, naar smaak
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Geweldig!23-09-2021Dit is echt mijn favoriet! Makkelijk en simpel. Zeker een aanrader.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen