Tagliatelle met gerookte kip en bladspinazie 

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
  3. Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de vegetarische kipreepjes ook 1 minuut mee.
  4. Doe de diepgevroren bladspinazie in een pan en verwarm op een laag vuur met 2 eetlepels water met de deksel op de pan. Regelmatig roeren.
  5. Roer de kookroom door het spinaziemengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
  6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!

Ingrediënten

1 verpakking 
150  gram 
tagliatelle
150g 
gerookte kipreepjes
1 
ui
2 
teentjes knoflook
200 ml 
(light)
 
kookroom
75 gram 
geraspte belegen of Parmezaanse kaas
2 el 
plantaardige olie
1 tl 
paprikapoeder
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden

Wat onze consumenten denken

  • Geweldig!
    23-09-2021
    Dit is echt mijn favoriet! Makkelijk en simpel. Zeker een aanrader.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen