5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
- Snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep deze uit de schil met een lepel, snijd deze vervolgens in reepjes. Smeer wat wasabi mayonaise op het broodje en leg de Iglo Vissticks, avocado, taugé en veldsla hierop.
Om de wasabi mayonaise iets smeuïg te maken kun je eventueel een deel van de avocado pureren en vermengen met de wasabi mayonaise. - Maak het geheel af met een beetje rode chilipeper. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
12 stuks
Iglo Vissticks 15st
4
bruine bolletjes
1 à 2
avocado's
125 gram
taugé
100 gram
veldsla
1
rood chilipepertje
4 el
wasabi mayonaise