5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Bereid de vissticks volgens de verpakking. Verwarm ze in oven op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
- Was de ijsbergsla en de tomaten. Snijd vervolgens de twee tomaten en komkommer in dunne plakjes en snijd de witte bolletjes doormidden.
- Verwarm de spinazie zoals op de verpakking: breng in een pan minimaal een minuut aan het koken op middelmatig vuur, voeg hierna de Boursin to en roer goed.
- Beleg de witte bolletjes met de sla, plakjes tomaat en drie krokante Iglo Vissticks. Maak het geheel af met wat Spinazie-Boursinsaus. Eet smakelijk!
Tip
- Voeg snackgroenten toe
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
12 stuks
Iglo Vissticks 15st
4
witte bolletjes
een halve
komkommer
2
tomaten
100 gram
ijsbergsla
150g
Fijn Gehakte Spinazie met Boursin
50g
Boursin Knoflook en fijne kruiden