Broodje iglo Visstick - Original zacht bolletje

Broodje Visstick Traditioneel
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bereid de vissticks volgens de verpakking. Verwarm ze  in oven op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
  2. Was de ijsbergsla en de tomaten. Snijd vervolgens de twee tomaten en komkommer in dunne plakjes en snijd de witte bolletjes doormidden.
  3. Verwarm de spinazie zoals op de verpakking: breng in een pan minimaal een minuut aan het koken op middelmatig vuur, voeg hierna de Boursin to en roer goed.
  4. Beleg de witte bolletjes met de sla, plakjes tomaat en drie krokante Iglo Vissticks. Maak het geheel af met wat Spinazie-Boursinsaus. Eet smakelijk!

Tip

  • Voeg snackgroenten toe 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

12 stuks 
Iglo Vissticks 15st
4 
witte bolletjes
een halve 
komkommer
2 
tomaten
100 gram 
ijsbergsla
150g 
Fijn Gehakte Spinazie met Boursin
50g 
Boursin Knoflook en fijne kruiden

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden