5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
- Kluts de eieren in een kom en maak er een omelet van. Wanneer de omelet klaar is, snijd deze dan in 8 stukjes. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Bak ondertussen ook in een andere pan de bacon.
- Was de sla, snijd de tomaat in plakjes en rooster de sneetjes brood in een broodrooster.
- Smeer eerst een laagje mayonaise op een sneetje brood. Beleg vervolgens een sneetje brood in de volgorde: sla, tomaat, 3 Iglo Vissticks, 1 plakje bacon en een stukje omelet. Leg er hierna weer een sneetje brood met mayonaise tussen en herhaal het beleggen. Eindig weer met een sneetje brood. In deze stap kun je ook eventueel chips toevoegen aan de beleglagen.
- Voor de waaghalzen, voeg een scheutje Tabasco toe aan het broodje. Geniet van je broodje met wat chips ernaast. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
24 stuks
Iglo Vissticks 30st
12
sneetjes geroosterd brood
1
krop sla
8
plakjes bacon
8
eieren
1 zak
naturel chips (optioneel)
4 el
mayonaise
Tabasco, naar wens (voor de waaghalzen)
Zout en peper, naar smaak