5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten. Snijd ondertussen de hamburgerbroodjes doormidden en rooster deze in de pan of broodrooster.
Voor de coleslaw, rasp de wortel en snijd de rode en witte kool in smalle reepjes. Doe deze samen in een kom en voeg ook een handje rozijnen, mayonaise, yoghurt en suiker toe. Roer het geheel door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Doe een laagje coleslaw op het broodje en leg hier de Iglo Vissticks op.
- Maak het geheel af met een plakje cheddar. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Vissticks 8st
4
Amerikaanse burgerbroodjes
1/4
witte kool
1/4
rode kool
1
wortel
50 gram
rozijnen
3 el
mayonaise
3 el
yoghurt
1 tl
suiker
4
plakjes cheddar kaas
Zout en peper naar smaak