Broodje iglo Visstick - Kapitein iglo

Kapitein Iglo broodje visstick
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
5
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.

  2. Snijd ondertussen de korstjes van het brood af. Snijd het brood vervolgens in reepjes ter grootte van een Visstick. 

  3. Als de Iglo Vissticks klaar zijn, beleg je steeds een reepje brood met wat ijsbergsla, één Visstick en een beetje remouladesaus. Eindig weer met een reepje brood. Garneer het bord als laatste met dille en citroen. Om het nog iets feestelijker te maken, kun je vrolijke prikkers gebruiken. Eet smakelijk! 

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking 
Iglo Vissticks 8st
wit brood (ca. 8-10 sneetjes)
200 gram 
ijsbergsla
5 el 
remouladesaus
1 
citroen
1 pakje 
dille
1 pakje 
vrolijke prikkers

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden