Wie zegt dat Italië alleen bekend staat om de pasta bolognese? Na het proeven van deze Italiaanse pasta met zalm en spinazie weet je wel beter! Pasta met zalm is een heerlijk gerecht als je gasten over de vloer hebt maar ook als je even alleen wilt genieten. Door het toevoegen van de Iglo spinazie geef je de pasta met zalm een verantwoorde twist. Wat cherrytomaatjes en mozzarella erbij en je pasta met zalm is klaar. Lees snel verder voor de beste bereiding van de pasta met zalm.
Bereiding
Kook de pasta in ruim kokend water, met een beetje zout, volgens instructies op de verpakking.
Snijd ondertussen de zalmfilets in kleine stukjes en bak deze samen met de spinazie, melk en cherrytomaten gedurende ca. 5 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in kleine stukjes. Voeg daarna de pasta en de mozzarella stukjes aan de pan toe en verhit dit (onder af en toe roeren) nog gedurende ca. 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!