15 min.
voorbereidingstijd
45 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien wanneer nodig.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C) en vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
Haal de zalm uit de koelkast en snijd deze in kleine blokjes.
Vul de ovenschaal om en om met een laagje Iglo spinazie à la crème, zalm en lasagnebladen. Begin en eindig met een laagje Iglo spinazie.
Eindig met plakjes geitenkaas en bak de lasagne gedurende 40-45 minuten in een oven op 200 °C. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 pak
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
250 gram
zalmfilets
250 gram
lasagnebladen
150 gram
zachte geitenkaas
1 el
olijfolie