15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
5
Porties
Bereiding
- Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt toe samen met de oregano en voeg eventueel wat peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes aan het geheel toe.
Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes spinazie, gehaktsaus en de lasagnebladen.
Eindig met een laagje spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min. Eet smakelijk!
- Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!
Tip
De Iglo Spinazie à la crème kan eventueel ook vervangen worden door Iglo Spinazie Boursin.
Ingrediënten
1 verpakking
500 gram
rundergehakt
250 gram
lasagnebladen
250 gram
mascarpone of roomkaas (optioneel)
1
fijngesneden ui
1
teentje fijngesneden knoflook
100 gram
geraspte kaas
1
blik tomatenblokjes
1 tl
gedroogde oregano
3 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
goedgoedJa, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
MISSCHIEN WEL LEKKER06-10-2020Wat te doen met de mascarpone of roomkaas? Lijkt best lekker, maar als je onervaren bent, maak je voor de zekerheid maar een ander recept....
-
ook de kinderen vonden het geslaagd13-01-2021een makkelijk en lekker snel te maken recept.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
Janet22-02-2021Ik heb het gemaakt met 400 gram verse spinazie, en daar de mascarpone door geroerd, en het was heerlijk!!Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen