Crispino met zomerse spinazie stamppot

Crispino met zomerse spinazie stamppot
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 230 °C (hete lucht 210 °C, gasstand 6). Leg de diepgevroren Crispino's op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en krokant, halverwege de bereidingstijd omdraaien. 

  2. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in stukjes en kook 20 minuten.

  3. Doe ondertussen de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.

  4. Haal de ingelegde uien uit het potje, en snijd ze in schijfjes. Snijd vervolgens de feta in blokjes.

  5. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg de bladspinazie toe. Meng hier wat olijfolie door en breng op smaak met peper en zout.

  6. Voeg de uitjes en feta toe aan de stamppot. Serveer de stamppot samen met de Crispino’s. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Crispino 4st
1 verpakking 
400 gram 
zoete aardappelen
100 gram 
gele ingelegde Amsterdamse uitjes
100 gram 
feta
1 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden