Buddha bowl met Visrösti's
Buddha bowls worden steeds populairder over de hele wereld en tegenwoordig zijn ze niet meer uit de Westerse keuken weg te denken. Een buddha bowl is een kleurrijke kom vol met granen, groenten en peulvruchten. Bij deze kleurrijke buddha bowl combineren wij de knapperige Iglo Oven Visrösti's met rode bieten, radijs, sojabonen, hummus en quinoa-bulgermix. Het is super lekker, makkelijk en snel klaar te maken. Benieuwd naar hoe je deze buddha bowl zelf maakt? Lees dan verder.
Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.
Bereiding
Verwarm de oven op 225 °C (hetelucht 200 °C) en bak de Oven Visrösti's in het midden van de oven voor 17 minuten. Draai ze halverwege om.
Kook de quinoa-bulgermix zoals aangegeven op de verpakking.
Maak de limoen schoon en rasp de schil. Pers de helft van de limoen uit. Meng in een kommetje de limoensap, sesamolie, sojasaus en honing tot een dressing.
Snijd de radijs en rode bietjes in plakjes.
Giet de quinoa-bulgermix af en meng de limoenrasp.
Vul twee diepe borden met de quinoamix. Verdeel de radijs, rode bietjes en sojabonen over de borden en schep de hummus in het midden. Giet de dressing over de bowl en serveer met de Oven Visrösti's. Eet smakelijk!