Buddha bowl met Visrösti's

Buddha bowl
10 min.
voorbereidingstijd
17 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Buddha bowl met Visrösti's

Buddha bowls worden steeds populairder over de hele wereld en tegenwoordig zijn ze niet meer uit de Westerse keuken weg te denken. Een buddha bowl is een kleurrijke kom vol met granen, groenten en peulvruchten. Bij deze kleurrijke buddha bowl combineren wij de knapperige Iglo Oven Visrösti's met rode bieten, radijs, sojabonen, hummus en quinoa-bulgermix. Het is super lekker, makkelijk en snel klaar te maken. Benieuwd naar hoe je deze buddha bowl zelf maakt? Lees dan verder.

Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 225 °C (hetelucht 200 °C) en bak de Oven Visrösti's in het midden van de oven voor 17 minuten. Draai ze halverwege om.

    Preperationstep visrosti
  2. Kook de quinoa-bulgermix zoals aangegeven op de verpakking.

    Preperationstep boiling the quinoa
  3. Maak de limoen schoon en rasp de schil. Pers de helft van de limoen uit. Meng in een kommetje de limoensap, sesamolie, sojasaus en honing tot een dressing.

    Dressing Buddha Bowl
  4. Snijd de radijs en rode bietjes in plakjes.

    Preperationstep cut vegetables
  5. Giet de quinoa-bulgermix af en meng de limoenrasp.

    Preperationstep lime on quinoa
  6. Vul twee diepe borden met de quinoamix. Verdeel de radijs, rode bietjes en sojabonen over de borden en schep de hummus in het midden. Giet de dressing over de bowl en serveer met de Oven Visrösti's. Eet smakelijk!

    Buddha bowl

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Oven Visrösti
150 gr 
quinoa-bulgermix
100 gr 
radijs
250 gram 
voorgekookte bietjes
150 gr 
gekookte sojabonen
100 gram 
hummus rode biet
1 
limoen
1 el 
sesamolie
1 el 
sojasaus
1 el 
honing

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden