Iglo Crispino's zijn 4 heerlijke stukjes vis in een crispy jasje. Ze zijn te bereiden in de oven, pan of airfryer. Perfect voor iedere maaltijd!
BEREIDINGSWIJZE
Oven: Verwarm de oven voor op 230°C. Leg de diepvries Crispino op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende
20 minuten bakken. Halverwege omdraaien.
Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Doe de diepvries Crispino in de pan en bak 8 minuten op matig vuur. Regelmatig omdraaien. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.
Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Crispino in de airfryer (max 2 per keer) en bak gedurende 12 minuten. Halverwege omdraaien.
Frituurpan: Verwarm de frituurpan op 170°C. Bak de diepvries Crispino (max 2 per keer) gedurende 6 minuten op 170°C tot ze goudgeel zijn. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Difosfaat en natriumbicarbonaat zijn standaard ingrediënten van bakpoeder die de korst krokant en luchtig maken.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
** Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 75 g diepvries product (1 Crispino) in de oven te bereiden.
Een portie bevat 89,5 mg omega 3 (DHA + EPA)
Review toevoegen
Wat onze consumenten denken
-
Geen filet meer20-04-2022Sindskort bestaat de crispino niet meer uit filet maar uit vermalen/restant vis waardoor deze kwalitatief een stuk minder is geworden, de vis lijkt bijna snot en is niet echt meer lekker te noemen. Terwijl de prijs hetzelfde is gebleven. Ik koop daarom helaas geen crispino's meer terwijl ik jarenlang een fan was.
-
Helaas slap uit de ovenVisfilet wel smaakvol, korst helaas totaal niet crispy en zeer slap uit de oven.
-
Suiker in visfilet!13-07-2021Er zit suiker in dit product. Is nergens goed voor. Jammer dat echt overal suiker aan toegevoegd wordt tegenwoordig. Jammer hoor Iglo!
-
Crispino22-02-2022De crispino's is heel lekker van smaak maar heel moeilijk Krokant te krijgen. We hebben alles al geprobeerd. In de oven, in de pan of in de airfryer ze blijven gewoon wak en worden niet Krokant. Ze hebben ook enorm veel vet wat eruit komt als je ze probeer Krokant te bakken.
-
MevrWat jammer dat hier weipoeder in zit. Wegens lactose intolerantie kan ik dit helaas niet eten.
-
Jammer11-09-2021Jammer dat het recept vernieuwd is. Is echt niet lekker meer. Korst is slap en veel vetter dan voorheen. Voor ons geen crispino meer.
-
Oude recept07-10-2021We eten regelmatig crispino's. Nu hebben we crispino's (vernieuwd recept) gegeten. Helaas vinden we niet zo lekker. Kan het terug naar oude recept? Als je toch bezig bent, kunnen ze ook weer normale formaat krijgen? Ze waren stuk kleiner dan oorspronkelijke crispino's.
-
MwahUit de oven zijn ze nogal teleurstellend en helemaal niet crispy, wel vet. Jammer!