Vissticks met Spinazie à la crème en gekookte aardappelen

Volkoren Vissticks met Spinazie
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Was en schil de aardappelen. Vul een pan met voldoende water, de aardappelen en een snufje zout en laat dit ca. 20 minuten koken (afhankelijk van het type aardappel). 
  2. Verwarm de oven op 210 °C (hetelucht 190 °C, gas stand 7). Leg de diepvries Chunky Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 18 minuten. Draai om na 10 minuten.

    Doe de diepgevroren spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.

  3. Serveer de Chunky Vissticks met de Spinazie à la crème en aardappelen. Breng de aardappelen eventueel op smaak met wat verse nootmuskaat, zout en/of peper. Eet smakelijk!

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

Iglo Vissticks 20st
600 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 750gr
600 gram 
vastkokende aardappelen
1 tl 
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden