Bereiding
Bekijk voor de bereiding van het Vistickkasteel bovenstaande video of volg de instructies hieronder.
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
- Kook de aardappelen gaar en maak er een smeuïge puree van met wat melk, één klontje boter, één eierdooier en naar smaak een beetje zout, peper en nootmuskaat.
Doe wat aardappelpuree op het midden van een bord. Plak hier hele en halve Vissticks tegenaan, zoals op de afbeelding.
- Vul het kasteel met spinazie.
Er kan zelfs een loopbrug naar het kasteel gemaakt worden! Snijd een reep van de wortel en lege deze voor het kasteel. Prik hierbij wat satéprikkers als kettingen in de vissticks.
Plaats een paar vlaggetjes op de visstickmuur om het helemaal af te maken. En dan aanvallen maar....!!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Culinair genieten25-12-2021Geweldig gerechtje voor speciale gelegenheden als kerst!Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen