Visstick kasteel

visstick kasteel
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
3
Porties

Bereiding

  1. Bekijk voor de bereiding van het Vistickkasteel bovenstaande video of volg de instructies hieronder. 

  2. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.

  3. Kook de aardappelen gaar en maak er een smeuïge puree van met wat melk, één klontje boter, één eierdooier en naar smaak een beetje zout, peper en nootmuskaat.
  4. Doe wat aardappelpuree op het midden van een bord. Plak hier hele en halve Vissticks tegenaan, zoals op de afbeelding.

  5. Vul het kasteel met spinazie.
  6. Er kan zelfs een loopbrug naar het kasteel gemaakt worden! Snijd een reep van de wortel en lege deze voor het kasteel. Prik hierbij wat satéprikkers als kettingen in de vissticks.

  7. Plaats een paar vlaggetjes op de visstickmuur om het helemaal af te maken. En dan aanvallen maar....!!

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Vissticks 15st
1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
450 gram 
aardappelen
1 
dikke wortel
1 klontje 
boter
1 scheutje 
melk
1 
eidooier
1 tl 
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 
1 verpakking 
satéprikkers
1 verpakking 
vlaggetjes

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden

Wat onze consumenten denken

  • Culinair genieten
    25-12-2021
    Geweldig gerechtje voor speciale gelegenheden als kerst!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen