5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
- Maak ondertussen de tzatziki door de helft van de komkommer fijn te raspen. Druk via een zeef het vocht uit de geraspte komkommer. Meng dit vervolgens met de yoghurt.
- Breng de tzatziki eventueel op smaak met een snufje peper, zout, komijnpoeder en wat citroensap.
- Snijd de rest van de komkommer, rode paprika, ijsbergsla, wortel en radijsjes in reepjes.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rol vervolgens de groentereepjes samen met een lepel tzatziki en drie gebakken Vissticks in de wrap. Smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
12 vissticks
Iglo Vissticks 15st
4
wraps
150g
veldsla
150g
peen julienne
1
rode paprika
1
komkommer
8
radijsjes
200 ml
volle yoghurt
1/2
teentje knoflook
1 scheutje
citroensap
1 tl
komijnpoeder
Zout en peper, naar smaak
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Heerlijk!Deze vandaag gemaakt. Had nog vissticks in de vriezer. Had ook nog tomaten dus die er ook bij gedaan. Ook mijn zoontje van 2 heeft heerlijk gesmuld! En ja inclusief de groenten! Zeker vaker op het menu op makkelijk dag.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen