5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Pasta met spinazie boursin, tomaat en zalm
Houd jij ook zo van pasta? Wij ook! Met maar een paar simpele ingrediënten zet je binnen 20 minuten een heerlijk pastagerecht op tafel met romige spinazie boursin, tomaat en zalm. Makkelijk, lekker én snel klaar. Wat wil je nog meer?
Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.
Bereiding
- Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout en peper.
Snipper de ui en halveer de kerstomaatjes.
- Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
- Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren en meng met de penne. Eet smakelijk!
Tip
- Garneer de pasta met pijnboompitjes voor een extra knapperige topping.
- Maak het gerecht af met parmezaanse kaas.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie Fijn Gehakt met Boursin® 450gr
350 gram penne
250 gram kerstomaten
2 zalmfilets
1 ui
2 el olijfolie
Zout en peper