Pasta met spinazie boursin, tomaat en zalm

5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Pasta met spinazie boursin, tomaat en zalm

Houd jij ook zo van pasta? Wij ook! Met maar een paar simpele ingrediënten zet je binnen 20 minuten een heerlijk pastagerecht op tafel met romige spinazie boursin, tomaat en zalm. Makkelijk, lekker én snel klaar. Wat wil je nog meer?

Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
    Kook de pasta
  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout en peper.
    Snijd de zalm is stukjes
  3. Snipper de ui en halveer de kerstomaatjes.

    Snipper de ui en halveer de tomaatjes
  4. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
    Fruit de ui en voeg de zalm toe
  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren en meng met de penne. Eet smakelijk!
    Voeg de spinazie en de tomaatjes toe

Tip

  • Garneer de pasta met pijnboompitjes voor een extra knapperige topping. 
  • Maak het gerecht af met parmezaanse kaas.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt met Boursin® 450gr
350 gram penne 
 
250 gram kerstomaten 
 
2 zalmfilets 
 
1 ui 
2 el olijfolie 
 
Zout en peper 
 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden