Lasagne met geitenkaas en spinazie

Lasagne met spinazie en geitenkaas
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
3
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C°.

  2. Doe de diepgevroren spinazie samen met de melk in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. 
  3. Vet een ovenschaal in en begin met een laagje spinazie, leg hier vervolgens een lasagneblad op en verkruimel de geitenkaas hier overheen. Herhaal dit vier keer.  Eindig met de spinazie
  4. Bestrooi met het eindresultaat met de geraspte kaas en bak ongeveer 30 minuten in de oven op 200 ° C.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
150 gram lasagnebladen 
 
200 gram geitenkas  
 
150 ml melk 
 
20 gram geraspte kaas 
 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden