10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
3
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 C°.
- Doe de diepgevroren spinazie samen met de melk in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in en begin met een laagje spinazie, leg hier vervolgens een lasagneblad op en verkruimel de geitenkaas hier overheen. Herhaal dit vier keer. Eindig met de spinazie
- Bestrooi met het eindresultaat met de geraspte kaas en bak ongeveer 30 minuten in de oven op 200 ° C.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
150 gram lasagnebladen
200 gram geitenkas
150 ml melk
20 gram geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak