Cannelloni met spinazie en tomaat

cannelloni met spinazie en tomaat
5 min.
voorbereidingstijd
50 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

 

Bereiding

  1. Verwarm de Iglo Spinazie a la crème volgens bereiding op de verpakking en verwarm de oven voor (elektrisch: 180 graden / hete lucht oven: 150 graden). 
  2. Snijd de tomaten kruiselings in, dompel in kokend water en laat dit een minuut staan. Spoel de tomaten af en haal de schil er gemakkelijk af. Snijd de tomaten in fijne blokjes en kruid met peper en zout en oregano en meng een teentje geperste knoflook erdoorheen.
  3. Smeer een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Doe de verwarmde spinazie in een spuitzak met spuitmond, spuit hierna de spinazie in de cannelloni. Doe de helft van de gevulde cannelloni in de ovenschaal. Verdeel de helft van de tomatenblokjes erover. Leg hierna de resterende cannelloni met spinazie erop en bestrooi met de resterende tomatenblokjes. Zorg ervoor dat de bovenste laag helemaal bedekt is.
  4. Besprenkel met olijfolie. Doe de ovenschaal in de oven voor 40 - 45 minuten. Doe de laatste 5 minuten de geraspte mozzarella erbij. Eet smakelijk!

Tip

  • Je kan ook tomatenblokjes uit blik gebruiken voor een kortere bereiding.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
 
Iglo Spinazie à la Crème 750gr
1 kg tomaten 
200g cannelloni 
150g geraspte mozzarella
olijfolie 
1 el gedroogde oregano 
1 knoflook teentje 
Zout en peper 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden