5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
Breng 200 ml water aan de kook, voeg de couscous toe en haal het van het vuur. Licht zouten en 5 minuten laten wellen.
Fruit de ui aan.
Voeg de rozijnen, koriander, komijn, kaneel en ui aan de couscous toe. Meng het goed.
Voeg vervolgens de spinazie à la crème en de zure room toe en breng het aan de kook. Breng het op smaak met zout, honing en sambal. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
350 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
160 gram
couscous
1
ui
1 tl
sambal oelek
150 gram
zure room
50 gram
rozijnen
1-2 el
honing
2 el
olijfolie
1/2 tl
kruidenkomijn
1/2 tl kaneelpoeder
1/2 el
gemalen koriander
Zout