Couscous met spinazie

Couscous met spinazie
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Breng 200 ml water aan de kook, voeg de couscous toe en haal het van het vuur. Licht zouten en 5 minuten laten wellen.

  2. Fruit de ui aan. 

  3. Voeg de rozijnen, koriander, komijn, kaneel en ui aan de couscous toe. Meng het goed. 

  4. Voeg vervolgens de spinazie à la crème en de zure room toe en breng het aan de kook. Breng het op smaak met zout, honing en sambal. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

350 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
160 gram 
couscous
1 
ui
1 tl 
sambal oelek
150 gram 
zure room
50 gram 
rozijnen
1-2 el 
honing
2 el 
olijfolie
1/2 tl 
kruidenkomijn
1/2 tl kaneelpoeder 
1/2 el 
gemalen koriander
Zout 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden

Smaakvolle alternatieven