Penne met spinaziesaus

Penne met spinaziesaus
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Snijd de ham in kleine blokjes. Maak de lente-uien schoon en snijd deze in kleine ringen. Snijd de peultjes in kleine ringen.
  2. Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg hier de ui aan toe. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en deze kort meebakken.
  4. Voeg de spinazie hier aan toe en al roerend langzaam opwarmen. Roer vervolgens de room erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de penne over de borden,giet vervolgens de saus eroverheen en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
400 gram 
penne
150 gram 
gekookte ham
100 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
3 
lente-uien
200 gram 
peultjes
100 ml 
room
3 el 
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden