5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Snijd de ham in kleine blokjes. Maak de lente-uien schoon en snijd deze in kleine ringen. Snijd de peultjes in kleine ringen.
- Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water.
- Verhit de olie in een pan, voeg hier de ui aan toe. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en deze kort meebakken.
- Voeg de spinazie hier aan toe en al roerend langzaam opwarmen. Roer vervolgens de room erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de penne over de borden,giet vervolgens de saus eroverheen en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
400 gram
penne
150 gram
gekookte ham
100 gram
geraspte Parmezaanse kaas
3
lente-uien
200 gram
peultjes
100 ml
room
3 el
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak