5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
Maak hierna de Griekse salade. Snijd hiervoor de rode ui, komkommer en de olijven fijn en de cherrytomaten in kwartjes. Meng de ijsbergsla, komkommer, tomaat, ui en de olijven door elkaar. Verkruimel de feta over het geheel en roer nogmaals goed door.
Verwarm de pita broodjes en snijd deze doormidden. Vul de broodjes met de salade, Tzatziki en 2 Vissticks.
- Heerlijk simpel! Eet smakelijk.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Vissticks 8st
100 gram
Ijsbergsla
1/2 komkommer
100 gram cherry tomaatjes
1/2 rode ui
50 gram zwarte olijven
50 gram feta
4 pita broodjes
100 gram Tzatziki