Vissticks met groenten en aardappeltjes uit de oven

Vissticks met groenten en aardappeltjes uit de oven
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
     
  2. Snijd de aardappelen in partjes en leg ze in de ovenschaal, voeg naar smaak (olijf)olie, zout en peper toe. Snijd de ui in reepjes en de courgette en wortelmix in plakjes.

  3. Doe de aardappelen in de oven. Bak ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven, voeg na 10 minuten de ui, wortelmix, tomaat en courgette toe. Voeg na 15 minuten de vissticks toe en bak het geheel nog 15 minuten.  
  4. Haal het geheel uit de oven en serveer. Voeg naar smaak nog peterselie  en ravigotte saus toe. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Vissticks 20st
450g 
 roodschillige aardappelen
600g 
 regenboog wortelmix
1 
 courgette
250g 
 cherrytomaten
1 
 rode ui
2el 
 plantaardige olie
Peterselie 
Ravigotte saus 
Peper en zout, naar smaak 
Optioneel: 
 citroen en sla

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden