10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de aardappelen in partjes en leg ze in de ovenschaal, voeg naar smaak (olijf)olie, zout en peper toe. Snijd de ui in reepjes en de courgette en wortelmix in plakjes.
- Doe de aardappelen in de oven. Bak ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven, voeg na 10 minuten de ui, wortelmix, tomaat en courgette toe. Voeg na 15 minuten de vissticks toe en bak het geheel nog 15 minuten.
Haal het geheel uit de oven en serveer. Voeg naar smaak nog peterselie en ravigotte saus toe. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks 20st
450g
roodschillige aardappelen
600g
regenboog wortelmix
1
courgette
250g
cherrytomaten
1
rode ui
2el
plantaardige olie
Peterselie
Ravigotte saus
Peper en zout, naar smaak
Optioneel:
citroen en sla