5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven op 210 °C (hetelucht 190 °C, gas stand 7). Schil, was en kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in water met een beetje zout.
- Leg de diepvries Chunky Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 18 minuten. Draai om na 10 minuten.
- Snijd terwijl de vissticks in de oven zitten, het knoflookteentje fijn en pers en rasp de citroen. Meng vervolgens de mayonaise met de knoflook, het citroensap en de citroenschil.
- Bak de Groente-Idee groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur in een pan, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Regelmatig roeren.
- Smelt een beetje boter in een pan, voeg de peterselie, zout, peper en nootmuskaat toe en giet dit mengsel over de aardappelen. Goed roeren.
- Alles samen opdienen. Eet smakelijk!
Tip: Geef de 5e Chunky visstick die je overhoudt aan de grootste eter van het gezelschap, daar scoor je punten mee!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Groente-Idee Italiaans
4 stuks
400 gram
aardappelen
0,5
teentje knoflook
25 gram
boter
0,5
citroen
75 gram
mayonaise light
0,5 tl
nootmuskaat
1 el
olijfolie
1 el
platte peterselie
Zout en peper, naar smaak