5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren lekkerbekjes op bakpapier op de bakplaat en plaats ze in het midden van de oven. Laat gedurende 20 minuten bakken. De lekkerbekjes zijn klaar als ze goudbruin gebakken zijn.
- Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Giet de mozzarella af en snijd ook in plakjes. Snipper de ui.
- Meng de gesnipperde ui met de pesto.
Leg wat tomaat en mozzarella plakjes op de borden, bestrooi dit met het pesto mengsel en breng op smaak met zout en peper.
- Bedek de tomaat mozzarella salade met de gebakken lekkerbekjes bierbeslag. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
2 verpakkingen
Iglo 2 Lekkerbekjes in bierbeslag
500 gram
mozzarella
4
verse tomaten
4 el
pesto
1
ui
Zout en peper, naar smaak