5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
"Een bakje met kibbeling, mmm, bij ons gaat dat er wel in. We hebben twee lekkere en simpele recepten met kibbeling gemaakt. Je kunt namelijk meer met kibbeling dan je misschien denkt". (Lekker & Simpel)
Dit is een recept van Lekker & Simpel, voor meer informatie en foto's kijk op: http://www.lekkerensimpel.com/koken-met-kibbeling/
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren kibbeling op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 14 minuten bakken.
- Schil de aardappels en snijd grote aardappels eventueel in tweeën. Kook de aardappels in ongeveer 20 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de paprika, ui en peterselie/bieslook in kleine stukjes.
- Wanneer de aardappels gekookt zijn, snijd je ze in plakjes of stukjes. Doe de paprika, ui en kruiden in een bakje samen met de stukjes aardappel. Voeg ook de magere yoghurt en mayo toe. Meng alles even goed door elkaar.
- Serveer de aardappelsalade met de kibbeling en smullen maar.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Kibbeling 2 porties
450 gram
aardappelen (4-5 stuks)
1
paprika
1
kleine ui
1 el
magere yoghurt
2 el
mayo
1 tl
verse peterselie of bieslook
Zout en peper, naar smaak