5 min.
voorbereidingstijd
40 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C en bak de vissticks rösti in 15 minuten af.
- Hak de ui en knoflook fijn.
- Snijd de pompoen, aardappel en wortel in blokjes.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
- Verhit in een pan wat olijfolie en fruit de knoflook en ui aan. Voeg hieraan de curry pasta en honing toe, verwarm dit kort.
- Bak hierin de pompoen, aardappel, bloemkool en wortel 2 tot 3 minuten.
- Voeg de bouillon toe en laat 15 tot 20 minuten staan, tot de groente en aardappelen gaar zijn. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat hierna staan met deksel op de pan.
- Serveer de curry met witte rijst en de vissticks rösti. Eetsmakelijk!
Tip
- Houd jij van extra pittig? Gebruik dan een andere curry pasta.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks Rösti 8st
400 gr pompoen
200 gr aardappelen
200 gr bloemkool
100 gr wortel
300 gr witte rijst
3 tenen knoflook
500 ml groente bouillon
2 el gele curry pasta
1 el honing
olie
1 ui
zout en peper, naar smaak