10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten. Bak (indien nodig) de ciabatta broodjes af.
- Was de sla en snijd deze (indien nodig) fijn. Was de tomaten en snijd deze in dunne plakjes. Halveer vervolgens de avocado en snijd de binnenkant in dunne plakjes.
Vul een pan met ca. 5cm water en voeg hier een scheutje azijn aan toe. Breng dit aan de kook en zet het vervolgens op een laag pitje. Breek een ei boven een klein kommetje. Roer vervolgens met een lepel in het water zodat een draaikolkje ontstaat. Laat wanneer het draaikolkje bijna stil is het ei rustig in het midden vallen. Laat het ei vervolgens ca. 3-4 minuten koken (afhankelijk van de maat). Herhaal dit 3 keer zodat alle 4 de eieren gepocheerd zijn.
- Snijd de ciabatta broodjes doormidden en beleg deze eerst met wat ravigotesaus. Leg vervolgens wat sla en een aantal schijfjes tomaat en avocado op het broodje. Eindig met drie vissticks, het gepocheerde ei en wat versgemalen peper. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
12 stuks
Iglo Vissticks 15st
4
ciabatta broodjes
2
tomaten
1
avocado
4
eieren
150 gram
romaine sla
4
el ravigotesaus
4 el
azijn
Peper, naar smaak