5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht 200 graden Celsius). Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes. Leg de blokjes pompoen op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak in 45 minuten gaar.
- Leg halverwege de bereidingstijd van de pompoen en de diepvries Visfilets Mediterraanse Stijl op een andere met bakpapier beklede bakplaat en bak in 25 minuten goudbruin. Draai de Visfilets Mediterraanse Stijl halverwege de baktijd om voor het beste resultaat.
- Kook de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Voeg eventueel een bouillonblokje toe aan de bulgur voor extra smaak. Meng de olijfolie met de balsamico-azijn en het sap van de citroen in een bakje tot een dressing.
Leg de salade op een schaal en bedek met de gesneden cherrytomaatjes, stukjes pompoen en mozzarella. Werk af met de dressing en de Visfilets Mediterraanse Stijl. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
2 verpakkingen
Iglo Oven Visfilets Mediterraanse Stijl
1 zakje rucola slamelange
400 gram volkoren bulgur
2 bollen mozzarella
200 gram cherrytomaatjes (liefst in verschillende kleuren)
4 el olijfolie
1 pompoen
2 el balsamico-azijn
1/2 citroen
Zout en peper, naar smaak