Visburger met mango chili salsa
Bereiding
Bak de oven Visburgers op een bakplaat bekleed met bakpapier 18 minuten in de oven op 220 graden (hetelucht 200 graden). Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
Schil de ui en was de tomaten en de sla. Snijd de helft van de ui en de tomaat in plakjes voor op de visburger, snijd de andere helft van de tomaat in blokjes en snipper de andere helft van de ui. De tomatenblokjes en de gesnipperde ui gebruik je voor het maken van de salsa.
Snijd de rode peper in fijne ringen, was de koriander en hak grof.
Maak de mango schoon, snijd de helft van de mango in blokjes en de andere helft in plakjes.
Maak de salsa door de tomaten- en mangoblokjes, rode peper gesnipperde ui, gehakte koriander, het sap van de limoen, zout en peper te mengen in een mengkom.
Rooster de gehalveerde burgerbroodjes goudbruin in een pan. Beleg de broodjes met de ovenvisburger, de plakjes tomaat, ui en mango en maak het gerecht af met de pittige salsa. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Iglo Oven Visburgers