Visburger BBQ classic

vis burger met kaas en ei
20 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren Fish Burgers Classic op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 30 minuten bakken. Draai om na 10 minuten. Voeg de laatste paar minuten dat de Fish Burgers Classic moet bakken de cheddar en pancetta toe.
  2. Voor de gefrituurde uienringen, meng 1 eitje, het bakmeel en de melk en klop dit op tot een papje. dip hierin de uienringen en leg deze in de frituur of in een laag opgewarmd olijfolie in de pan. Bak totdat ze goudbruin zijn.
  3. Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de eitjes voor op de burger.
  4. Beleg de hamburger broodjes met de Fish Burger Classic, cheddar, pancetta, gefrituurde uienringen, gebaken ei, BBQ saus en een beetje sla. Smakelijk eten!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

2 verpakkingen 
Iglo Visburger Classic
4 
hamburger broodjes
5 
eieren
200 gram 
zelfrijzend bakmeel
200 ml 
melk
2 
uien
1 verpakking 
pancetta
1 verpakking 
premium cheddar cheese
4 el 
BBQ saus
100 gram 
ijsbergsla

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden