20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
2
Porties
Risotto is heerlijk als comfort food. Heb jij al eens risotto gemaakt met pompoen in de hoofdrol? Dit recept is heerlijk met onze Oven Visfilets Pompoenpitten & Boekweit.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C).
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn en de courgette in plakjes.
- Voeg wanneer de risotto bijna gaar is de bevroren spinazieblokjes toe en kook nog 3 minuten door tot deze goed ontdooit zijn. Schep de helft van de Parmezaanse kaas toe en roer door.
- Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg vervolgens de knoflook en de pompoenblokjes toe.
- Leg de diepvries Visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.
- Los één bouillonblokje op in 1 liter heet water.
- Voeg na vijf minuten de courgette en risottorijst toe, schep deze om.
- Voeg beetje bij beetje een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de risotto in ongeveer 20 minuten gaar.
- Verdeel de risotto samen met de Oven Visfilets over de borden en bestrooi met de overige kaas. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
75g
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
150g
risottorijst
250g
pompoenblokjes
0.5
courgette
1
ui
1 teentje
knoflook
1
groentebouillonblokje
100g
parmezaanse kaas
1 el
plantaardige olie
Peper, naar smaak