Pompoenrisotto met Oven Visfilet Pompoenpitten & Boekweit

Pompoenrisotto met oven vis
20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
2
Porties
Risotto is heerlijk als comfort food. Heb jij al eens risotto gemaakt met pompoen in de hoofdrol? Dit recept is heerlijk met onze Oven Visfilets Pompoenpitten & Boekweit.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). 
  2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn en de courgette in plakjes.
  3. Voeg wanneer de risotto bijna gaar is de bevroren spinazieblokjes toe en kook nog 3 minuten door tot deze goed ontdooit zijn. Schep de helft van de Parmezaanse kaas toe en roer door.
  4. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg vervolgens de knoflook en de pompoenblokjes toe.
  5. Leg de diepvries Visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.
  6. Los één bouillonblokje op in 1 liter heet water. 
  7. Voeg na vijf minuten de courgette en risottorijst toe, schep deze om.
  8. Voeg beetje bij beetje een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de risotto in ongeveer 20 minuten gaar.
  9. Verdeel de risotto samen met de Oven Visfilets over de borden en bestrooi met de overige kaas. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

75g 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
150g 
risottorijst
250g 
pompoenblokjes
0.5 
courgette
1 
ui
1 teentje 
knoflook
1 
groentebouillonblokje
100g 
parmezaanse kaas
1 el 
plantaardige olie
Peper, naar smaak

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden