Pita met kibbeling en homemade remouladesaus

Pita met kibbeling en remouladesaus
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200°C). Leg de diepvries Kibbeling op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 14 minuten bakken.

  2. Hak ondertussen de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een remouladesaus. Snijd vervolgens de paprika en de komkommer in kleine reepjes.

  3. Snijd de pitabroodjes half open en vul met ijsbergsla, kibbeling en de zelfgemaakte remouladesaus.

  4. Leg het pita broodje op een bord en doe de gesneden groente, de worteltjes en de overgebleven remouladesaus in schaaltjes. Serveer samen en eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 verpakkingen 
Iglo Kibbeling 2 porties
4 
volkoren pita broodjes
200 gram 
ijsbergsla
1  
rode paprika
1 
gele paprika
1 
komkommer
100 gram 
geraspte worteltjes
3 el 
kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
30 gram 
verse platte peterselie
12 el 
mayonaise
12 el 
crème fraîche
3 tl 
dijonmosterd

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden