Homemade remouladesaus

remouladesaus
5 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Niets is lekkerder dan een flinke portie kibbeling  met kibbeling saus. De traditionele saus bij kibbeling die je vaak van de visboer meekrijgt is remouladesaus. Maar zelf kan je natuurlijk ook remouladesaus maken. Met dit remouladesaus recept zal de hele familie gegarandeerd smullen!

Tip: deze homemade remouladesaus is ook goed te combineren met kibbeling op een pita.

Bereiding

  1. Hak de kappertjes en de peterselie fijn.

  2. Meng de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes.
  3. Voeg de fijngehakte kappertjes en peterselie toe aan het mengsel en voilà… geniet van je zelfgemaakte remouladesaus!

Tip

Ingrediƫnten

3 
el
 
kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
 
12 
el
 
mayonaise
12 
el
 
crèmefraîche
3 
tl
 
dijonmosterd
30 
g
 
verse platte peterselie

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden