Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren lekkerbekjes op bakpapier op de bakplaat en plaats ze in het midden van de oven. Laat gedurende 20 minuten bakken. De lekkerbekjes zijn klaar als ze goudbruin gebakken zijn.
Snijd ondertussen de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit met een lepel en snijd dit in kleine blokjes. Halveer de limoen en pers het sap eruit.
Doe de helft van het limoensap samen met de avocado in een bakje en prak door elkaar. Snijd de rode peper in kleine stukjes en voeg dit naar smaak toe aan de guacamole samen met de zout en peper.
Snijd de rode paprika in kleine stukjes en bak ze in een pan.
Was de peterselie en hak de bladeren fijn. Snijd de ui in kleine stukjes en meng deze met de honing, peterselie, olie, azijn en het overgebleven limoensap. Breng op smaak met peper en zout en meng met de rode paprika en de geraspte wortels.
Snijd de Lekkerbekjes in grove stukken en vul de tacoschelpen, samen met de guacamole en de gemarineerde groenten. Eet smakelijk!