Veggie Sticks met penne en spinazie

Veggie Sticks met penne en spinazie
Green Cuisine
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien. 

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.

  4. Voeg de spinazie toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.

  5. Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.

  6. Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 

Green Cuisine
Veggie Sticks

300 gram penne 
200 gram spinazie 
50 gram ui 
40 gram rode pesto 
1 paprika 
200 ml kookroom 
3 el olijfolie 
2 teentjes knoflook 
10 gram chili, gehakt 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden