Bereiding
Bereid de Vegetarische Vissticks volgende de bereidingswijze op de verpakking. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Doe de uienringen in het citroensap en breng op smaak met een snufje zout. Laat dit 10 minuten intrekken.
Kook ondertussen de doperwten in kokend water met een snufje zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de doperwten af en prak de dopertwen fijn met een vork. Giet de augurken af en van het sap van de augurken op. Snijd de augurken fijn. Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak de peterselie fijn. Meng de doperwten, mayonaise, 1 el augurken sap en augurk samen. Kruid de erwtenpuree met peper en zout.
Snijd de volkoren broodjes open. Verhit 1 el boter in een grote pan en rooster de broodjes.
Smeer het onderste broodje in met de erwtenpuree, doe de Vegetarische Vissticks erop en de citrusuien. Smeer nog wat erwtenpuree naar wens op het broodje en vul aan met de rest van de citrusuien. Doe de bovenkant van het broodje erop.
Eet smakelijk!