Vegetarische krokante kipfilet met ratatouille en aardappelen

Vegetarische krokante kipfilet met ratatouille en aardappelen.
Green Cuisine
20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepvries Vegetarische Krokante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.

  2. Snijd ondertussen alle groenten en aardappelen in blokjes ter grootte van een dobbelsteen.

  3. Meng de groenten en aardappelen met de olijfolie en breng op smaak met knoflook, peper en zout.

  4. Doe dit mengsel in een ovenvaste schaal en bak ongeveer 30 minuten in de oven. Zet de krokante kipfilets terug in de oven bij de groenten als er nog ongeveer 10 minuten over zijn.

  5. Meng de roomkaas en de pesto door de groenten heen nadat het uit de oven komt.
  6. Serveer samen met de krokante kipfilet, eet smakelijk!

Tip

  • Een knapperige salade past heel goed bij de vegetarische krokante kipfilets.

Ingrediënten

4 stuks kipfilet 
400 gram aardappelen 
200 gram courgette 
200 gram tomaten 
200 gram aubergine 
70 gram rode ui 
4 el roomkaas 
2 el rode pesto 
2 teentjes knoflook 
3 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden