Tagliatelle met spinazie pesto

Tagliatelle met spinazie pesto
25 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Doe de  diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.

  2. Kook de tagliatelle volgens de instructies.

  3. Rooster ondertussen de pijnboompitten kort in een pan zonder olie tot ze goudbruin zijn en hak ze daarna grof.

  4. Fruit de knoflook kort in hete olie, voeg de spinazie toe en verwarm alles kort. Haal de pan van het vuur, voeg de pijnboompitten en de Parmezaan toe en breng alles op smaak met zout, peper en basilicum. De spinazie pesto is klaar!

  5. Giet nu de pesto over de pasta en geniet. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
400 gram tagliatelle 
 
50 gram pijnboompitten 
 
2 teentjes knoflook 
 
40 gram Parmezaanse kaas 
 
10 gram verse basilicum 
 
Zout en peper, naar smaak 
 
4 el olijfolie 
 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden