25 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.
Kook de tagliatelle volgens de instructies.
Rooster ondertussen de pijnboompitten kort in een pan zonder olie tot ze goudbruin zijn en hak ze daarna grof.
Fruit de knoflook kort in hete olie, voeg de spinazie toe en verwarm alles kort. Haal de pan van het vuur, voeg de pijnboompitten en de Parmezaan toe en breng alles op smaak met zout, peper en basilicum. De spinazie pesto is klaar!
Giet nu de pesto over de pasta en geniet. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
400 gram tagliatelle
50 gram pijnboompitten
2 teentjes knoflook
40 gram Parmezaanse kaas
10 gram verse basilicum
Zout en peper, naar smaak
4 el olijfolie