Spinazie Zalm pannenkoek

pannekoek met spinazie en zalm
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
10
Porties

Bereiding

  1. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Ontdooi de zalmfilets indien nodig en snijd deze in blokjes van ongeveer 2 bij 2 centimeter. 

  2. Smelt de boter in de pan en fruit de uien hier in.

  3. Voeg alle ingrediënten, behalve de zalm, ui en de helft van de spinazie, in een kom en roer dit tot een glad beslag. Met dit beslag kun je de pannenkoeken gaan bakken in een koekenpan. Doe wat olie in de pan en bak hier de pannenkoeken in. 

  4. Bak de blokjes zalm circa 8 minuten en meng deze vervolgens door de andere helft van de spinazie.

  5. Vul de pannenkoek met de spinazie en zalm. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
500 gram zalmfilets 
250 ml 
melk
3  
eieren
1 el 
dille
300 gram 
crème fraîche
2 el 
boter
2 
uien
150 gram 
bloem
300 ml 
water
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden