10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Schil de aardappelen en snijd ze in vingerdikke blokjes. Laat deze blokjes gedurende ca. 5-6 minuten in water met een snufje zout gaarkoken. Laat ze vervolgens in een zeef uitdruppelen.
- Snijd de lente-uien en knoflook teentjes in kleine schijfjes en bak ze samen in een pan met wat olijfolie bruin.
- Snijd vervolgens ook de champignons en laat deze samen met de aardappelen kort met de rest meebakken.
- Roer de eieren en de spinazie door elkaar en breng dit op smaak met peper en zout. Voeg dit aan de pan toe. Laat dit geheel op een laag vuur met de deksel op de pan in ca. 10-15 minuten gaarkoken.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
300 gram
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
500 gram
aardappelen
6
eieren
2
lente-uien
100 gram
champignons
4
teentjes knoflook
1 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak