Bereiding
Ontdooi de zalm en de garnalen wanneer nodig.
Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de bosui in kleine ringen, fruit alles in de pan met boter.
Voeg de risotto rijst toe met de witte wijn en laat het inkoken. Voeg de bouillon toe aan de pan tot dat de risotto volledig is bedekt. Blijf bouillon toevoegen gedurende 10 minuten. Voeg vervolgens de spinazie à la crème toe en laat het geheel al roerend garen.
Rasp in de tussentijd de Parmezaanse kaas. Snijd de zalm in blokjes van 1,5 cm en rijg deze om en om met de garnalen aan een spies.
Braad de spiesen kort op hoog vuur en breng deze op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper. Houd de spiesen warm en voeg de Parmezaanse kaas toe aan de risotto, breng ook deze op smaak met zout en peper.
Serveer de spinazie risotto samen met de zalm-garnalen spiesen. Smakelijk eten!