Spinazie polenta

Spinazie polenta (maïs)
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook voeg hier geleidelijk het maisgriesmeel aan toe. Blijf aldoor roeren.
  2. Voeg de spinazie toe en laat dit onder constant roeren gedurende ca. 5 minuten op een lage temperatuur koken. Je hebt nu polenta.
  3. Vul vervolgens een rechthoekige, beboterde vorm met dit mengsel. Strijk dit glad en laat het even afkoelen.
  4. Bestrijk de polenta met wat gesmolten boter en bestrooi het met de geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Snijd de afgekoelde polenta in ruitjes of driehoeken en bak ze goudbruin in een grill.

Tip

  • Deze spinazie polenta past uitstekend bij gebakken lamskoteletten met boontjes.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

75 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
50 gram 
mais griesmeel
20 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
250 ml 
bouillon (groente of kip)
1 el 
boter

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden