10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Breng de bouillon aan de kook voeg hier geleidelijk het maisgriesmeel aan toe. Blijf aldoor roeren.
- Voeg de spinazie toe en laat dit onder constant roeren gedurende ca. 5 minuten op een lage temperatuur koken. Je hebt nu polenta.
- Vul vervolgens een rechthoekige, beboterde vorm met dit mengsel. Strijk dit glad en laat het even afkoelen.
- Bestrijk de polenta met wat gesmolten boter en bestrooi het met de geraspte Parmezaanse kaas.
- Snijd de afgekoelde polenta in ruitjes of driehoeken en bak ze goudbruin in een grill.
Tip
- Deze spinazie polenta past uitstekend bij gebakken lamskoteletten met boontjes.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
75 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
50 gram
mais griesmeel
20 gram
geraspte Parmezaanse kaas
250 ml
bouillon (groente of kip)
1 el
boter