Quiche spinazie geitenkaas

Spinazie geitenkaas quiche
30 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op elektrische oven: 175 °C (hetelucht: 150 °C).

  2. Verwarm ondertussen de spinazie in de pan of magnetron volgens de verpakking en knijp het vocht eruit door middel van een zeef of met de hand.
  3. Was de asperges en snijd de uiteinden eraf. Snijd de asperges diagonaal in grove stukken. Kook deze kort in kokend gezouten water gedurende 3 minuten, giet dit af en spoel ze onder de koude kraan.

  4. Meng de melk, eieren en het meel. Roer het eiermengsel door de ontdooide spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

  5. Bekleed een ingevette taartvorm met een hoge rand met het bladerdeeg. 

  6. Giet het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Verdeel er aspergestukjes over en verkruimel er geitenkaas over.

  7. Bak gedurende 35-45 minuten in de voorverwarmde oven.  Haal de quiche uit de oven en snijd in stukken. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking IgloSpinazie à la Crème 500g 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 verpakking bladerdeeg 
200 gram groene asperges 
200 ml melk 
4 eieren 
2 tl meel 
100 gram geitenkaas 
1 tl nootmuskaat 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden