Spinazie geitenkaas gratin

Spinaziegratin met kaas
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper. 
  3. Snijd of pers de knoflook fijn en voeg deze toe aan de spinazie.
  4. Vul een ovenschaal met de spinazie, Italiaanse groente en gnocchi.

  5. Kruimel wat geitenkaas over de ovenschaal en zet deze ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk! 

Tip

  • Giet eventueel nog 150 ml (slag)room over de gratin voor deze in de oven gaat. 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 verpakkingen 
Iglo Groente-Idee Italiaans
1 verpakking 
400 gram 
gnocchi
2 
teentjes knoflook
160 gram 
geitenkaas
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden