5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Schil en snijd de ui en knoflook in kleine stukje. Verwarm in een pan boter en bak hier de ui en knoflook in totdat deze glazig zijn.
- Voeg de groenten en spinazie toe, roer het geheel door en laat dit nog even bakken. Giet de witte wijn en het water erbij en breng het aan de kook.
- Breng licht gezouten wat aan de kook. Kook hier de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking in gaar.
- Voeg de laurierblaadjes aan de spinaziesaus toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Laat dit nog ca. 10 minuten sudderen (zonder deksel).
- Voeg vervolgens ook de mosselen en peterselie aan de spinazie toe en laat alles op een lage temperatuur trekken.
- Giet de spaghetti af wanneer deze klaar is. Serveer dit met de spinazie-mosselsaus.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
100 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1/2 verpakking
Iglo Groente-Idee Boerenmix
200 gram
spaghetti
150 gram
mosselvlees (uit een pot)
2 teentjes
knoflook
1
ui
75 ml
witte wijn
1 el
verse peterselie
2
laurierbladeren
25 gram
boter
75 ml
water
Zout en peper, naar smaak
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Super Tip!28-07-2020Maak al jaren een soortgelijke pasta met tonijn uit blik. Heb er nooit aan gedacht dat ik dat ook met mosselen kan doen. Wat een geweldige en lekkere tip.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen