10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe dediepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
Pel ondertussen de uien en snipper de uien en de rode chili fijn. Meng het gehakt met de ui, een beetje verse peterselie, eieren, room, chili, zout en peper. Voeg het paneermeel in delen aan het gehakt toe zodat een vaste massa ontstaat.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie en vul deze met de Spinazie à la crème. Vorm gelijkmatige middelgrote ballen en leg deze op de spinazie.
- Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven (180 graden) en laat deze ca. 25 minuten bakken.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 kilo
gehakt
2
uien
1
rode chili
6
eieren
250 gram
paneermeel
100 ml
room
1 verpakking
verse peterselie
1 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak